Sinds 2011 is Van Galen Elektrotechniek een zelfstandige BV naast het bekende Centragas. Dit was nodig, mede door de vele, en steeds grotere orders en expertise van de monteurs.

Vanuit het ontstaan in 1993 zijn er naast de bekende sterkstroom installaties diverse andere technische installaties aan onze zorg toevertrouwd. Data communicatie, Cai en CCTV systemen, intercom installaties, Brand en Inbraak installaties en Telefonie en ICT zijn nauw aan elkaar verweven. Daarnaast is de huis elektronica (Domotica) in de huidige technische wereld niet meer te negeren. Steeds vaker is er interactie tussen schakelen van verlichting en andere apparatuur zoals verwarming, ventilatie, zonwering en beveiligingssystemen.

Zonnepanelen voor eigen opwekking i.c.m. een elektrische laadpaal voor de elektrische auto wordt steeds vaker toegepaste techniek. Elektrisch verwarmen van Uw douchwater en verwarmingssystemen zoals warmtepompen wordt bij nieuwbouw standaard.

Om aan al Uw wensen te kunnen voldoen heeft Van Galen Elektrotechniek goed opgeleide vakmensen met veel ervaring in deze installaties.

Advies?
Door samenwerking met Centragas en van Galen Beveiliging kunnen wij u op alle vakgebieden adviseren.
Wilt u meer informatie? Stuur een mail of neem telefonisch contact op.

Verlichting
Verlichting
Verlichting
Verlichting

Van Galen Elektrotechniek

Sinds 1993 is Centragas van Galen B.V. ook actief in de elektrotechniek. Deze afdeling levert, mede door de jaren ervaring, elektrische installaties met een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Om aan de wensen van de klanten te voldoen heeft Van Galen Elektrotechniek gediplomeerde vakmensen met veel ervaring. De elektra afdeling is een ruim gebied en biedt onder andere: Licht- en Krachtinstallaties, Verlichting, Beveiliging, Data, Telefoon en CAI.

 
Persoonsgegevens